Η ETC διευρύνει τη σειρά φωτιστικών που απευθύνεται στη βιομηχανία των τηλεοπτικών στούντιο και κινηματογράφου, προσθέτοντας στην γκάμα της, το νέο φωτιστικό fos/4 Fresnel.

Το fos/4 Fresnel διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός τυπικού ‘ζεστού’ Fresnel 7’’, και ταυτόχρονα βασιζόμενο στο σύστημα χρωματικής μίξης x8 Color System της ETC μπορεί να αποδώσει ένα ευρύ φάσμα χρωματικών τονικοτήτων, και ομαλών fades.

Διαθέτει ζουμ 13-55 μοιρών με δυνατότητα ρύθμισης είτε από το μπροστινό είτε από το πίσω μέρος του φωτιστικού και διαθέτει υποδοχές για τοποθέτηση περιφερειακών όπως barn doors & soft boxes. To fos/4 Fresnel διαθέτει φωτεινότητα που φτάνει έως και τα 9700 lumens.

Τα φωτιστικά υποστηρίζουν την τεχνολογία ασυρμάτου χειρισμού μέσω του Multiverse® της City Theatrical καθώς και τη δυνατότητα ασυρμάτου προγραμματισμού χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Set Light του ETC μέσω NFC από μια κινητή συσκευή.

Θα διατίθενται σε δυο διαφορετικές εκδόσεις, ανάλογες της σειράς φωτιστικών fos/4:

👉 Lustr X8 όπου με την προσθήκη LED κόκκινου χρώματος, προσθέτουν έναν πλούτο στο φάσμα ενισχύοντας τους τόνους του δέρματος και δίνοντας νέο βάθος στα μπλε, τα πράσινα και τα amber χρώματα.

👉Daylight HDR που είναι βελτιστοποιημένο για χρήση σε εφαρμογές που απαιτούν υψηλότερες < ψυχρότερες> θερμοκρασίες χρώματος.

Το fos/4 Fresnel θα είναι προς το παρόν διαθέσιμο με διάφραγμα 7 ιντσών, ενώ εκδόσεις των 10 και 5 ιντσών θα είναι διαθέσιμες στο άμεσο μέλλον.

Leave a Reply